O NAMA

TKO SMO MI

Mi smo regionalna HR kompanija koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađujemo sa preko 1000 klijenata i 12 000 djelatnika.

Prisutni smo na tržištu sa jednim ciljem, da pomognemo kompanijama da budu što uspješnije u zapošljavanju i prevladaju sve HR izazove.

Uz visoku profesionalnost i predanost naših kolega, stalno podstičemo razvoj poslovanja naših klijenata pružajući kvalitetnu, fleksibilnu i sveobuhvatnu HR podršku.

ŠTO RADIMO

Pomažemo kompanijama kroz različite usluge iz oblasti ljudskih resursa. Bilo da vam je potrebna asistencija u regrutaciji, eksternom zapošljavanju i on-site managamentu, zakonskoj regulativi, obračunu plaća, outsourcing-u procesa regrutacije ili internacionalnoj mobilnosti radne snage, mi smo pravi partner za vas.

Kroz dobro poznavanje djelatnosti i tržišta, pomažemo klijentima u pronalaženju idealnih kandidata. Za nas regrutacija predstavlja privlačenje i odabir najboljih kandidata za pozicije na kojima mogu pokazati svoj puni potencijal.

Povjerenje naših klijenata i poziciju na tržištu osigurava nam posvećenost i trud naših kolega.

U situacijama kada vam je potrebna fleksibilnost uslijed zabrane zapošljavanja ili prelaska sa privremenog na stalni model zapošljavanja, naša usluga je pravo rješenje.

Suvremena HR platforma omogućava vam da efikasno i brzo pristupite svim neophodnim izvještajima o vašim zaposlenima, a naš tim pružit će im adekvatnu i fleksibilnu podršku.

Vaš posao raste zbog onoga šta radimo!

REGRUTACIJA I SELEKCIJA DANAS

Globalna istraživanja pokazuju da više od 50% poslodavaca ima probleme u pronalaženju idealnih kandidata. Sa druge strane, i kandidati se susreću sa izazovima prilikom pronalaženja idealnog posla.
Ni jedna kompanija ne želi zaposliti pogrešnog radnika, i nitko ne želi provoditi vrijeme na poslu koji mu ne odgovara.
Workforce vam garantira pouzdan i efikasan proces selekcije, jer uz stručnost i podršku naših recruitera izbjegavate donošenje pogrešnih odluka.
U vremenu kada se efekti odluka brzo osjete i u kome nema prostora za propuštanjem prilikama, važno je izabrati pouzdanog partnera – izaberite Workforce.

POLITIKA USKLAĐENOSTI POSLOVANJA

Zaštita klijenata i kandidata je ključni dio našeg poslovanja.
Naša politika usklađenosti poslovanja kreirana je u skladu sa zakonom, kako bi se osigurali najviši standardi povjerljivosti i transparentnosti u svim oblastima poslovanja. Njegujući partnerski odnos kroz fer poslovanje, pružamo vam prilagođena rješenja za vaše potrebe, čineći vas sigurnim kada koristite naše usluge.
Zaposleni u kompaniji Workforce obavljaju svoj posao profesionalno, savjesno i etički, a u skladu sa svim važećim zakonima, propisima, pravilima, politikama i ugovorima. Kako bismo postigli i održali visok nivo usuglašenosti, naša kompanija provodi redovne procese revizije.
Svi zaposleni u kompaniji Workforce, kao i suradnici i praktikanti pridržavaju se ovog programa.
Politika usklađenosti poslovanja je garancija naših usluga.

ZAPOŠLJAVAMO

Možete se prijaviti na otvorene pozicije koje odgovaraju Vašem profilu ili pošaljite CV kako bi Vas naši recruiteri mogli kontaktirati kada se ukaže odgovarajuća prilika.