Usluge

heads web-22

ŠTO RADIMO

Naša rješenja kreirana su prema vašim potrebama, bilo da tražite posao ili ste poslodavac, da li vam je potreban 1 ili 1000 zaposlenih. Pružamo podršku u privremenom i stalnom zapošljavanju, u oblasti radnog prava i HR consultinga, kao i obračuna plaća.

Cilj nam je pomoći našim klijentima da unaprijede svoje poslovanje, a našim kandidatima u razvoju karijere povezujući prave ljude sa pravim kompanijama.

USLUGE

REGRUTACIJA I SELEKCIJA

Zapošljavanje može biti vrlo stresan i dugotrajan proces. Workforce može biti pravi partner u razvoju vašeg poslovanja i pronalaženju idealnih zaposlenika koji se uklapaju u vašu poslovnu kulturu.

Naši recruiteri imaju višegodišnje iskustvo u oblasti ljudskih resursa, specijalizirani su za različite djelatnosti i mogu vas podržati u selekciji pozicija od početnog do specijalističkog nivoa.

USLUGE ZAPOŠLJAVANJA

Ukoliko vam je potreban fleksibilan model zapošljavanja kojim ćete prevladati izazove nastale uslijed zabrane zapošljavanja ili prelaska sa privremenog na stalno zaposlenje, na pravom ste mjestu. Naš HR tim bit će na raspolaganju vašim zaposlenicima kvalitetnom i fleksibilnom uslugom.

Kroz našu najnoviju HR platformu možete imati brz i jednostavan pristup različitim izvještajima i evaluacijama koje se odnose na vaše zaposlenike.

HR USLUGE, OBRAČUN PLAĆA I USLUGE KONZALTINGA

Bilo da ste mala, srednja ili velika kompanija kojoj je neophodna HR administracija, pravna podrška, ili usluge obračuna plaća – možemo kreirati pravo rješenje za vas.

Na vaš zahtjev, naš tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom nudi brza i fleksibilna rješenja u navedenim područjima.

ON-SITE MANAGAMENT

Ukoliko imate potrebu za većim zapošljavanjima ili vam je potrebna podrška prilikom angažiranja velikog broja privremenih radnika, nudimo vam On-site rješenje. U okviru modela On-site managamenta možemo preuzeti različite obveze i zadatke, biti podrška vama i vašim zaposlenima u različitim procesima na vašoj lokaciji.

OUTSOURCING PROCESA REGRUTACIJE

Usluga Outsourcing procesa regrutacije predstavlja partnerstvo između kompanije koja ima potrebe regrutacije, i kompanije koja nudi usluge regrutacije. Kao dio outsourcing-a poslovnih procesa možete prenijeti na nas cjelokupan ili dio vašeg procesa regrutacije i zapošljavanja, čime bi vaš HR odjel imalo pouzdanu podršku i dodatnu pomoć. Možemo koristiti našu metodologiju, alate i način izvještavanja, istovremeno poštujući vaše standarde u procesu regrutacije, što outsorcing proces regrutacije čini fleksibilnijim i efikasnijim.

INTERNACIONALNA MOBILNOST

Internacionalna mobilnost obuhvaća uslugu selekcije i relokaciju zaposlenih na druga tržišta, kao i administrativnu i logističku podršku tokom cjelokupnog procesa.

DJELATNOSTI

Poznavanjem djelatnosti i trendova na tržištu Workforce osigurava vašoj organizaciji idealne kandidate.

Maloprodaja i Ugostiteljstvo

Proizvodnja i Autoindustrija

Inženjerstvo

Kontakt centri

Transport i Logistika

Administrativna podrška

Telekomunikacije i IT

Građevinska industrija

ZAPOŠLJAVAMO

Možete se prijaviti na otvorene pozicije koje odgovaraju Vašem profilu ili pošaljite CV kako bi Vas naši recruiteri mogli kontaktirati kada se ukaže odgovarajuća prilika.