WORKFORCE PRIČA

O nama

WORKFORCE PRIČA

Tko smo mi

Mi smo regionalna HR tvrtka koja posluje u zemljama Adriatica, i dnevno surađujemo sa preko 1000 klijenata i 12 000 djelatnika.
Prisutni smo na tržištu sa jednim ciljem, da pomognemo tvrtkama da budu što uspješnije u zapošljavanju i prevladaju sve HR izazove.
Uz visoku profesionalnost i predanost naših kolega, stalno potičemo razvoj poslovanja naših klijenata pružajući kvalitetnu, fleksibilnu i sveobuhvatnu HR podršku.

Workforce
Workforce
WORKFORCE PRIČA

Što radimo

Pomažemo tvrtkama kroz različite usluge iz područja ljudskih resursa. Bilo da vam je potrebna asistencija u regrutaciji, eksternom zapošljavanju i on-site managamentu, zakonskoj regulativi, obračunu plaća, outsourcing-u procesa regrutacije ili internacionalnoj mobilnosti radne snage, mi smo pravi partner za vas.
Kroz dobro poznavanje djelatnosti i tržišta, pomažemo klijentima u pronalaženju idealnih kandidata. Za nas regrutacija predstavlja privlačenje i odabir najboljih kandidata za pozicije na kojima mogu pokazati svoj puni potencijal.
Povjerenje naših klijenata i poziciju na tržištu osigurava nam posvećenost i trud naših kolega.
U situacijama kada vam je potrebna fleksibilnost uslijed zabrane zapošljavanja ili prelaska sa privremenog na stalni model zapošljavanja, naša usluga je pravo rješenje.
Suvremena HR platforma omogućava vam da efikasno i brzo pristupite svim neophodnim izvještajima o vašim zaposlenima, a naš tim pružit će im adekvatnu i fleksibilnu podršku.
Vaš posao raste zbog onoga šta radimo!

WORKFORCE PRIČA

Regrutacija i selekcija danas

Globalna istraživanja pokazuju da više od 50% poslodavaca ima probleme u pronalaženju idealnih kandidata. S druge strane, i kandidati se susreću sa izazovima prilikom pronalaženja idealnog posla.
Ni jedna tvrtka ne želi zaposliti pogrešnog radnika i nitko ne želi provoditi vrijeme na poslu koji mu ne odgovara.
Workforce vam garantira pouzdan i efikasan proces selekcije, jer uz stručnost i podršku naših recruitera izbjegavate donošenje pogrešnih odluka.
U vremenu kada se efekti odluka brzo osjete i u kojem nema prostora za propuštenim prilikama, važno je izabrati pouzdanog partnera – izaberite Workforce.

Workforce
Workforce
WORKFORCE PRIČA

Politika usklađenosti poslovanja

Zaštita klijenata i kandidata je ključni dio našeg poslovanja.
Naša politika usklađenosti poslovanja kreirana je u skladu sa zakonom, kako bi se osigurali najviši standardi povjerljivosti i transparentnosti u svim područjima poslovanja. Njegujući partnerski odnos kroz fer poslovanje, pružamo vam prilagođena rješenja za vaše potrebe, čineći sigurnim korištenje naše usluge.
Zaposleni u tvrtki Workforce obavljaju svoj posao profesionalno, savjesno i etički, a u skladu sa svim važećim zakonima, propisima, pravilima, politikama i ugovorima. Kako bismo postigli i održali visok nivo usuglašenosti, naša tvrtka provodi redovne procese revizije.
Svi zaposleni u tvrtki Workforce, kao i suradnici i praktikanti pridržavaju se ovog programa.
Politika usklađenosti poslovanja je garancija naših usluga.