ŠTO RADIMO

Naša rješenja kreirana su prema vašim potrebama, bilo da tražite posao ili ste poslodavac, bilo da vam je potreban 1 ili 1000 zaposlenih. Pružamo podršku u privremenom i stalnom zapošljavanju, u području radnog prava i HR consultinga, kao i obračuna plaća.

Cilj nam je pomoći našim klijentima da unaprijede svoje poslovanje, a našim kandidatima u razvoju karijere povezujući prave ljude sa pravim kompanijama.

REGRUTACIJA I SELEKCIJA

USLUGE ZAPOŠLJAVANJA

HR USLUGE, OBRAČUN PLAĆA I USLUGE KONZALTINGA

ON-SITE MANAGAMENT

OUTSOURCING PROCESA REGRUTACIJE

INTERNACIONALNA MOBILNOST

REGRUTACIJA I SELEKCIJA

Zapošljavanje može biti vrlo stresan i dugotrajan proces. Workforce može biti pravi partner u razvoju vašeg poslovanja i pronalaženju idealnih zaposlenika koji se uklapaju u vašu poslovnu kulturu.

Naši recruiteri imaju višegodišnje iskustvo u području ljudskih resursa, specijalizirani su za različite djelatnosti i mogu vas podržati u selekciji pozicija od početnog do specijalističkog nivoa.

USLUGE ZAPOŠLJAVANJA

Ukoliko vam je potreban fleksibilan model zapošljavanja kojim ćete prevladati izazove nastale uslijed zabrane zapošljavanja ili prelaska sa privremenog na stalno zaposlenje, na pravom ste mjestu. Naš HR tim bit će na raspolaganju vašim zaposlenicima kvalitetnom i fleksibilnom uslugom.

Kroz našu najnoviju HR platformu možete imati brz i jednostavan pristup različitim izvještajima i evaluacijama koje se odnose na vaše zaposlenike.

HR USLUGE, OBRAČUN PLAĆA I USLUGE KONZALTINGA

Bilo da ste mala, srednja ili velika tvrtka kojoj je neophodna HR administracija, pravna podrška, ili usluge obračuna plaća – možemo kreirati pravo rješenje za vas.

Na vaš zahtjev, naš tim stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom nudi brza i fleksibilna rješenja u navedenim područjima.

ON-SITE MANAGEMENT

Ukoliko imate potrebu za većim zapošljavanjima ili vam je potrebna podrška prilikom angažiranja velikog broja privremenih radnika, nudimo vam On-site rješenje. U okviru modela On-site managementa možemo preuzeti različite obveze i zadatke, biti podrška vama i vašim zaposlenima u različitim procesima na vašoj lokaciji.

OUTSOURCING PROCESA REGRUTACIJE

Usluga Outsourcing procesa regrutacije predstavlja partnerstvo između tvrtke koja ima potrebu za regrutacijom i tvrtke koja nudi uslugu regrutacije. Kao dio outsourcinga poslovnih procesa na nas možete prenijeti cjelokupan ili samo dio vašeg procesa regrutacije i zapošljavanja, čime bi vaš HR odjel imao pouzdanu podršku i dodatnu pomoć. Možemo koristiti našu metodologiju, alate i način izvještavanja istovremeno poštujući vaše standarde u procesu regrutacije, što sam proces čini fleksibilnijim i efikasnijim.

INTERNACIONALNA MOBILNOST

Internacionalna mobilnost obuhvaća uslugu selekcije i relokaciju zaposlenih na druga tržišta, kao i administrativnu i logističku podršku tjekom cjelokupnog procesa.

Organization and Strategy

NAŠE DJELATNOSTI

Poznavanjem djelatnosti i trendova na tržištu Workforce osigurava vašoj organizaciji idealne kandidate.

Workforce

Maloprodaja i Ugostiteljstvo

Workforce

Proizvodnja i Autoindustrija

Workforce

Inženjerstvo

Workforce

Kontakt centri

Workforce

Transport i Logistika

Workforce

Administrativna podrška

Workforce

Telekomunikacije i IT

Workforce

Građevinska industrija